Minha sacola

    Favoritar

    HANDBOOK OF FLAVORS AND FRAGANCES

    Ref:
    501594

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    This reference contains detailed information on more than 4000 natural and synthetic trade name and generic chemicals that are used in the flavor and fragrance industry. Flavoring agents are used in the formulation of food, pharmaceuticals, and cosmetics. Fragrances, aroma chemicals, and perfumes are used in these industries as well as other consumer and industrial products in order to mask unpleasant odors. Entries in this reference for both trade names and generic chemicals contain extensive information on identification, synonyms, odor and/or flavor descriptions, molecular formula, chemical properties, function and application, toxicology, precautions, usage level, and regulatory data. Detailed contact information on suppliers of these chemicals/materials is also included. This invaluable research tool will provide easy access to information for all chemical professionals involved in the use of flavors and fragrances in compounding and formulation.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781890595883
    Pré vendaNão
    Peso1094g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas980
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2006
    Código Interno501594
    Código de barras9781890595883
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorASH, IRENE | ASH, MICHAEL
    EditoraSYNAPSE
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar