Minha sacola

    Favoritar

    HANDBOOK OF FOOD PROCESSING EQUIPAMENT

    Ref:
    520139

    Por: R$ 644,95ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    This book covers the design, selection, and operation of industrial equipment, used in the processing, storage and packaging of foods. Equipment design is based on the principles of transport phenomena and unit operations of Process Engineering, andthe physical and transport properties of foods. Food quality and food safety aspects, related to food processing equipment, are emphasized. Food processing equipment is classified and described according to the basic unit operations, including mechanical transport, mechanical processing and separations, heat transfer operations, evaporation, dehydration, thermal processing, refrigeration/freezing, and mass transfer. Special equipment used in food packaging and novel food processing is also described. Typical numerical examples illustrate the sizing and selection of some important food processing equipment. Selected equipment suppliers are also listed.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780306472763
    Pré vendaNão
    Peso793g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaSim
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas710
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2002
    Código Interno520139
    Código de barras9780306472763
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorSARAVACOS, GEORGE D. | KOSTAROPOULOS, ATHANASIOS E.
    EditoraSPRINGER VERLAG
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar