Minha sacola

    Favoritar

    HANDBOOK OF HYGIENE CONTROL IN THE FOOD INDUSTRY - SECOND EDITION

    Ref:
    785671

    Por: R$ 3.399,00ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Handbook of Hygiene Control in the Food Industry, Second Edition, continues to be an authoritative reference for anyone who needs hands-on practical information to improve best practices in food safety and quality. The book is written by leaders in the field who understand the complex issues of control surrounding food industry design, operations, and processes, contamination management methods, route analysis processing, allergenic residues, pest management, and more. Professionals and students will find a comprehensive account of risk analysis and management solutions they can use to minimize risks and hazards plus tactics and best practices for creating a safe food supply, farm to fork.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780081001554
    Pré vendaNão
    Peso844g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas756
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 2016
    Código Interno785671
    Código de barras9780081001554
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorLELIEVELD, H. L. M. | HOLAH, JOHN | GABRIC, DOMAGOJ
    EditoraWOODHEAD PUBLISHING
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar