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    HANDBOOK OF PREBIOTICS AND PROBIOTICS INGREDIENTS

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    Sinopse

    While there is little dispute that probiotics and prebiotics, alone and together, have been proven to promote gastrointestinal health and proper immune function, the challenge faced by researchers is finding not only the right combinations, but also finding those that are fully compatible with the formulation, processing, packaging, and distribution of functional foods. The Handbook of Prebiotics and Probiotics Ingredients: Health Benefits and Food Applications comprehensively explores these variables and highlights the most current biological research and food applications.
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781420062137
    SubtítuloHEALTH BENEFITS AND FOOD APPLICATIONS
    Pré vendaNão
    EditorCHO, SUSAN SUNGSOO | FINOCCHIARO, TERRY
    Peso509g
    Editor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas456
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2009
    Código Interno780459
    Código de barras9781420062137
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraCRC PRESS
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