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    HEART AND SOUL

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    Sinopse

    Australian-Chinese chef Kylie Kwong shares recipes for the dishes she most loves to cook-whether for a simple supper of Hokkien noodles, a family celebration in her own home or a glamorous cocktail party. She branches out from her Chinese culinary heritage to explore the cuisines of Europe, the Mediterranean and North Africa. With the emphasis on intensity of flavour and using the finest produce, she creates mouth-watering dishes with inspired combinations of Western ingredients and Eastern techniques. From a fresh take on Chinese-restaurant classics to treasured family favourites, this is food to be shared and enjoyed.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781920989224
    Pré vendaNão
    Peso231g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas207
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2007
    Código Interno526064
    Código de barras9781920989224
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorKWONG, KYLIE
    EditoraPENGUIN USA
    Sob encomendaNão

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