De: R$ 353,29Por: R$ 247,30ou X de
Economia de R$ 105,99Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
The completely updated fourth edition features 35 new cheese recipes, color photography of step-by-step techniques, and new profiles of contemporary cheese makers. The additions to this comprehensive volume reflect the broader selection of cheeses available in specialty food stores and groceries, including burrata, stracchino, Brillat-Savarin, D’Affinois, Cambrales, Drunk Gouda, Pecorino Pepato, goat milk’s gouda, and more. Companion recipes are included for cheese plate condiments and classic cheese dishes. For cheese lovers wanting to make their own, Ricki Carroll’s expert advice is the key to success.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781612128672 |
---|---|
Subtítulo | FROM FRESH AND SOFT TO FIRM, BLUE, GOAT'S MILK, AND MORE |
Pré venda | Não |
Peso | 500g |
Autor para link | CARROLL RICKI |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1.5 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 384 |
Número da edição | 4ª EDIÇÃO - 2018 |
Código Interno | 909568 |
Código de barras | 9781612128672 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | CARROLL, RICKI |
Editora | STOREY PUBLISHING |
Sob encomenda | Sim |