Minha sacola

    Favoritar

    HOME CHEESE MAKING

    Ref:
    909568

    De: R$ 285,25Por: R$ 199,68ou X de

    Economia de R$ 85,57

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Widely acclaimed as “the Cheese Queen,” Ricki Carroll has guided thousands of home cheese makers and inspired the burgeoning popularity of artisanal cheese making with her classic book, Home Cheese Making, first published in 1982, with over 400,000 copies in print.

    The completely updated fourth edition features 35 new cheese recipes, color photography of step-by-step techniques, and new profiles of contemporary cheese makers. The additions to this comprehensive volume reflect the broader selection of cheeses available in specialty food stores and groceries, including burrata, stracchino, Brillat-Savarin, D’Affinois, Cambrales, Drunk Gouda, Pecorino Pepato, goat milk’s gouda, and more. Companion recipes are included for cheese plate condiments and classic cheese dishes. For cheese lovers wanting to make their own, Ricki Carroll’s expert advice is the key to success.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781612128672
    SubtítuloFROM FRESH AND SOFT TO FIRM, BLUE, GOAT'S MILK, AND MORE
    Pré vendaNão
    Peso500g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1.5
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas384
    Número da edição4ª EDIÇÃO - 2018
    Código Interno909568
    Código de barras9781612128672
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorCARROLL, RICKI
    EditoraSTOREY PUBLISHING
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar