Minha sacola

    Favoritar

    INTRODUCTION TO FOOD ENGINEERING

    Ref:
    733974

    Por: R$ 1.158,17ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Long recognized as the bestselling textbook for teaching food engineering to food science students, this 5e transitions with today’s students from traditional textbook learning to integrated presentation of the key concepts of food engineering. Using carefully selected examples, Singh and Heldman demonstrate the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend. This approach facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780123985309
    Pré vendaNão
    Peso996g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaSim
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas892
    Número da edição5ªEDIÇÃO - 2013
    Código Interno733974
    Código de barras9780123985309
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorHELDMAN, DENNIS R. | SINGH, R. PAUL
    EditoraACADEMIC PRESS
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar