Minha sacola

    Favoritar

    ITALIAN VEGETABLES

    Ref:
    736589

    De: R$ 125,73Por: R$ 88,01

    Preço a vista: R$ 88,01

    Economia de R$ 37,72

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Italians have a special way with vegetables - no wonder, when their produce is so ripe, delicious and flavourful. In Italian Vegetables, Maxine Clark brings you easy-to-follow recipes for all the best Italian vegetable dishes. Chapters include Shoots and Leaves, with recipes such as Asparagus with Parmesan and Chopped Eggs; Artichokes with Ricotta; Fennel and Leeks braised in Cream and Lemon, Beans, Peas and Lentils includes Green Beans with Toasted Almonds; Fritedda (Sicilian vegetable medley); and Chickpeas with Artichokes, Chilli and Basil. Try Roots, Onions and Funghi dishes such as Carrots with Olive Oil and Marsala; or Stuffed Mushroom Caps. The chapter on Tomatoes, Aubergines and Peppers gives recipes such as Baked Tomatoes with Mozzarella and Basil; and Stuffed Peppers. Pumpkin and Squash ideas include Courgette and and Mint Fritters or Sauteed Pumpkin with Rosemary and Balsamic Vinegar. Delicious and good for you.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781841728193
    Pré vendaNão
    Peso150g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaSim
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas64
    Número da ediçãoEDIÇÃO - 2005
    Código Interno736589
    Código de barras9781841728193
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorCLARK, MAXINE
    EditoraRYLAND PETERS AND SMALL
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar