Minha sacola

    Favoritar

    JAPANESE CUISINE FOR BEGINNERS

    Ref:
    807736

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    In the past decades, Japanese food has become part of the global culinary scene: sushi, maki, miso soup, teriyaki, and tofu have found their way to our plates and palates. Japanese cooking not only harmoniously combines flavors and aesthetics, it is also praised for its nutritional and health benefits. This book introduces readers to the essence of Japanese cuisine: what are the basic ingredients and utensils? Which basic recipes need one know to cook Japanese style? Why is rice so important that the word "gohan" (rice) also means "meal"? More than 50 recipes of traditional yet simple Japanese dishes are explained step-by-step with tips and variants.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9783848007547
    Pré vendaNão
    Peso660g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões24.7 x 18.7 x 2
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas144
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2015
    Código Interno807736
    Código de barras9783848007547
    AcabamentoCAPA DURA
    AutorKIE, LAURE
    EditoraH. F. ULLMANN
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar