Minha sacola

    Favoritar

    MASTERING BASIC CHEESEMAKING

    Ref:
    836860

    De: R$ 331,00Por: R$ 231,70ou X de

    Economia de R$ 99,30

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    The craft of home cheesemaking is exploding in popularity. However, most "beginner" books are essentially loosely organized collections of recipes which lack a progressive approach to teaching the fundamentals of this exciting and satisfying traditional skill. Mastering Basic Cheesemaking provides a complete hands-on guide to making cheese and other fermented dairy products from scratch, geared toward helping the novice cheesemaker to develop the intuition and abilities to position them for success, especially in the real world of the home kitchen.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780865718180
    SubtítuloTHE FUN AND FUNDAMENTALS OF MAKING CHEESE AT HOME
    Pré vendaNão
    Peso431g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões25 x 21 x 1.3
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas160
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2016
    Código Interno836860
    Código de barras9780865718180
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorCALDWELL, GIANACLIS
    EditoraNEW SOCIETY PUBLISHERS
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar