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Sinopse
The book is structured around the four basic types of dough - wheat, whole-grain, rye and enriched. Photographic step-by-step instructions explain each baking technique, while troubleshooting sections provide advice. Alongside techniques, Claus gives tips and tricks for achieving best results, with explanations of the best flour and equipment to use. Recipes then show you how to put your new-found skills to use, ranging from rye bread to cinnamon loaf, from spelt bread to scones. This is the perfect guide to creating delicious Nordic breads and pastries at home.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9781784723545 |
|---|---|
| Subtítulo | BREAD AND BAKING IN THE NORDIC KITCHEN |
| Pré venda | Não |
| Peso | 296g |
| Autor para link | MEYER CLAUS C. |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 27.8 x 20.3 x 3.2 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 296 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2017 |
| Código Interno | 827931 |
| Código de barras | 9781784723545 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | MEYER, CLAUS C. |
| Editora | MITCHELL BEAZLEY |
| Sob encomenda | Não |
