Minha sacola

    Favoritar

    MICHAEL SYMON'S PLAYING WITH FIRE

    Ref:
    856372

    De: R$ 285,83Por: R$ 200,08ou X de

    Economia de R$ 85,75

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    In preparing to open his barbecue restaurant, Mabel's BBQ, Michael Symon enthusiastically sampled smoked meat from across America. The 72 finger-licking, lip-smacking recipes here draw inspiration from his favorites, including dry ribs from Memphis, wet ribs from Nashville, brisket from Texas, pork steak from St. Louis, and burnt ends from Kansas City--to name just a few--as well as the unique and now signature Cleveland-style barbecue he developed to showcase the flavors of his hometown. Michael offers expert guidance on working with different styles of grills and smokers, choosing aromatic woods for smoking, cooking various cuts of meat, and successfully pairing proteins with rubs, sauces, and sides. If you are looking for a new guide to classic American barbecue with the volume turned to high, look no further.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780804186582
    SubtítuloBBQ AND MORE FROM THE GRILL, SMOKER, AND FIREPLACE
    Pré vendaNão
    Peso300g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 19 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas239
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2018
    Código Interno856372
    Código de barras9780804186582
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorSYMON, MICHAEL
    EditoraCLARKSON POTTER PUBLISHERS
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar