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Sinopse
Starting from the very basics of the making process, with a guide to milk types and the seasonal nature of cheese, The Modern Cheesemaker will deepen your understanding of this essential ingredient and its production.
The equipment you will need is thoroughly explained and readily available and by following the easy-to-use instructions and Morgan McGlynn’s expert tips, you’ll soon learn how to become your own artisan cheesemaker. To reap the rewards of your hard work, there are over 40 recipes for delicious cheese-based dishes to make, along with flavouring cheese and suggested accompaniments.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781911127871 |
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Subtítulo | MAKING AND COOKING WITH CHEESES AT HOME |
Pré venda | Não |
Peso | 789g |
Autor para link | MCGLYNN MORGAN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 25 x 21 x 2.4 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 224 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2019 |
Código Interno | 859321 |
Código de barras | 9781911127871 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | MCGLYNN, MORGAN |
Editora | WHITE LION |
Sob encomenda | Sim |