MODIFYING FOOD TEXTURE - VOL. 2 - SENSORY ANALYSIS, CONSUMER REQUIREMENTS AND PREFERENCES
De: R$ 0,00Por: R$ 2.214,50ou X de
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
This volume covers the sensory analysis of texture-modified foods, taking an in-depth look at the product development needs of consumers and exploring the sensory analysis of food texture and the development of texture-modified foods.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781782423348 |
---|---|
Pré venda | Não |
Peso | 335g |
Autor para link | ROSENTHAL ANDREW J.,CHEN JIANSHE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 300 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2015 |
Código Interno | 787704 |
Código de barras | 9781782423348 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | ROSENTHAL, ANDREW J. | CHEN, JIANSHE |
Editora | WOODHEAD PUBLISHING |
Sob encomenda | Sim |