De: R$ 0,00Por: R$ 2.420,50ou X de
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
Topics covered include ingredients and processing techniques used in texture modification of foods, an overview of food texture issues, the novel use of processing techniques for texture modification, and the uses of food ingredients in texture-modified foods.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781782423331 |
---|---|
Subtítulo | NOVEL INGREDIENTS AND PROCESSING TECHNIQUES |
Pré venda | Não |
Peso | 326g |
Autor para link | ROSENTHAL ANDREW J.,CHEN JIANSHE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
Número de páginas | 292 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2015 |
Código Interno | 787705 |
Código de barras | 9781782423331 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | ROSENTHAL, ANDREW J. | CHEN, JIANSHE |
Editora | WOODHEAD PUBLISHING |
Sob encomenda | Sim |