Minha sacola

    Favoritar

    MODIFYING FOOD TEXTURE

    Ref:
    787705

    Por: R$ 2.420,50ou X de

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Modifying Food Texture, Volume 1: Novel Ingredients and Processing Techniques discusses texture as an important aspect of consumer food acceptance and preference, and the fact that specific consumer groups, including infants, the elderly, and dysphagia patients require texture-modified foods.

    Topics covered include ingredients and processing techniques used in texture modification of foods, an overview of food texture issues, the novel use of processing techniques for texture modification, and the uses of food ingredients in texture-modified foods.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781782423331
    SubtítuloNOVEL INGREDIENTS AND PROCESSING TECHNIQUES
    Pré vendaNão
    Peso326g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas292
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2015
    Código Interno787705
    Código de barras9781782423331
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorROSENTHAL, ANDREW J. | CHEN, JIANSHE
    EditoraWOODHEAD PUBLISHING
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar