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    MOLECULAR GASTRONOMY - EXPLORING THE SCIENCE OF FLAVOR
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    591758

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    Sinopse

    An international sensation, Molecular Gastronomy debunks a variety of time-honored rules and dictums about cooking, but also presents new knowledge from which readers can improve the preparation of a variety of dishes. Hervé This, a physical chemist, discusses the physiology of flavor and explores the brain's perception of tastes, the effect of chewing on food, and the reaction of the tongue to various stimuli. Bringing the instruments and techniques of the laboratory into the kitchen, Hervé's entertaining revelations are for cooks, gourmets, and scientists alike.
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780231133135
    Pré vendaNão
    Peso438g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas392
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2008
    Código Interno591758
    Código de barras9780231133135
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorTHIS, HERVE
    EditoraCOLUMBIA UNIVERSITY PRESS
    Sob encomendaSim

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