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Sinopse
Recipes like Chocolate Bison Chili, Prickly Pear Sweet Pork Chops, and Sumac Seared Trout with Onion and Bacon Sauce combine the old with the new, holding fast to traditions while also experimenting with modern methods. In this essential cookbook, Bitsoie shares his expertise and culinary insights into Native American cooking and suggests new approaches for every home cook. With recipes as varied as the peoples that inspired them, New Native Kitchen celebrates the Indigenous heritage of American cuisine.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9781419753558 |
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Subtítulo | CELEBRATING MODERN RECIPES OF THE AMERICAN INDIAN |
Pré venda | Não |
Peso | 1470g |
Autor para link | BITSOIE FREDDIE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 25.65 x 21.08 x 2.79 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 288 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2021 |
Código Interno | 980539 |
Código de barras | 9781419753558 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | BITSOIE, FREDDIE |
Editora | ABRAMS USA ** |
Sob encomenda | Sim |