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Sinopse
Ford's recipes include step-by-step instructions and photographs of all of the mixing, shaping, and baking techniques you'll need to know, with special attention paid to developing flavor as well as your own instincts. New World Sourdough offers practical, accessible techniques and enticing, creative recipes you'll want to return to again and again, like:
Pan de Coco
Pita
Pizza dough
Challah, Focaccia, and Pullman loaves
Straightforward and unintimidating, New World Sourdough will get you started with your starter and then inspire you to keep experimenting and expanding your repertoire.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781631598708 |
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Subtítulo | ARTISAN TECHNIQUES FOR CREATIVE HOMEMADE FERMENTED BREADS |
Pré venda | Não |
Peso | 270g |
Autor para link | FORD BRYAN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 26.16 x 22.35 x 2.3 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 160 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2020 |
Código Interno | 922100 |
Código de barras | 9781631598708 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | FORD, BRYAN |
Editora | QUARK BOOKS ** |
Sob encomenda | Sim |