Minha sacola

    NO-FAIL GLUTEN-FREE BREAD BAKING - CLASSIC BREAD RECIPES FOR THE TEXTURE AND FLAVOR YOU LOVE

    Favoritar
    Ref:
    922102

    De: R$ 214,91Por: R$ 150,44ou X de

    Economia de R$ 64,47

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Baking the perfect loaf of gluten-free bread is tricky. But before you make another dud recipe or give up entirely, raise your expectations?you are going to make really good bread. With the No-Fail Gluten-Free Bread Baking cookbook, you can forget about your failed attempts, and finally fill your kitchen with the aroma of freshly baked bread that is truly gluten-free. From classic sandwich breads to bagels to pizza crust, this gluten-free cookbook provides you with fool-proof techniques and recipes to make gluten-free bread with the texture and taste of traditional bread. Complete with recipe tutorials and a troubleshooting guide for common gluten-free baking problems, No-Fail Gluten-Free Bread Baking is your answer to making bread that rises with your expectations. (...)

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781641520195
    Pré vendaNão
    Peso200g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões25.4 x 20.3 x 0.7
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas138
    Número da ediçãoEDIÇÃO - 2018
    Código Interno922102
    Código de barras9781641520195
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorELLGEN, PAMELA
    EditoraROCKRIDGE
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar