Minha sacola

    Favoritar

    NONCOMMERCIAL, INSTITUTIONAL, AND CONTRACT FOODSERVICE MANAGEMENT

    Ref:
    116871

    De: R$ 1.683,81Por: R$ 1.178,67ou X de

    Economia de R$ 505,14

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    A pioneer in institutional foodservice offers a practical up-to-date introduction concerned with volume feeding operations which present unique challenges and have different requirements from restaurants and other commercial businesses. Contains an overview of the contract foodservice industry and its key players, guidelines for financial planning, menu management, cost controls and marketing. Features the latest information on contract management firms, career opportunities available within them and techniques to establish a career plan.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471595731
    Pré vendaNão
    Peso339g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas304
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 1994
    Código Interno116871
    Código de barras9780471595731
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorWARNER, JAMES
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar