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Sinopse
In this book, Claus Meyer brings the ethos that built Noma into the world's best restaurant into the home with easy-going, accessible dishes that will fit seamlessly into family life. The book is divided into four seasonal chapters so that you can get the most from the food and flavours in season. There are also features on food from the wild, including chanterelles, dandelions and blackberries.
With recipes including Creamy Root Vegetable Soup with Crispy Bacon, Braised Pork Cheeks with Beer and Plum Vinegar, Pan-fried Mullet with Cucumber and Peas in Dill Butter and Rhubarb Cake you can bring the delicious flavours of the Nordic countries into your own kitchen.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9781784721565 |
|---|---|
| Subtítulo | ONE YEAR OF FAMILY COOKING |
| Pré venda | Não |
| Peso | 286g |
| Autor para link | MEYER CLAUS |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 25.3 x 19.7 x 3.1 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 256 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO – 2016 |
| Código Interno | 827963 |
| Código de barras | 9781784721565 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | MEYER, CLAUS |
| Editora | MITCHELL BEAZLEY |
| Sob encomenda | Sim |
