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Sinopse
This book is intended as an introductory text for a science-oriented nutrition course. A college student at any level,freshman to senior, will be comfortable with the material. Although there are no prerequisites for a course at this level, the clinical flavor, strong biochemistry/metabolism coverage, and in-depth approach to science and nutritionalresearch make this a text that will prepare nutrition majors and other science majors for their future studies and careers. It is appropriate for either a one- or a two-semester course.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780470002070 |
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Pré venda | Não |
Peso | 1108g |
Autor para link | GROSVENOR MARY B.,SMOLIN LORI A. |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 992 |
Código Interno | 115647 |
Código de barras | 9780470002070 |
Autor | GROSVENOR, MARY B. | SMOLIN, LORI A. |
Editora | JOHN WILEY |
Sob encomenda | Não |