De: R$ 559,44Por: R$ 391,61ou X de
Economia de R$ 167,83Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Known for his game-changing approach to cooking with vegetables, Jeremy Fox first made his name at the Michelin-starred restaurant Ubuntu in Napa Valley. Today he is one of America's most talked-about chefs, celebrated for the ingredient-focused cuisine he serves at the Los Angeles restaurant, Rustic Canyon Wine Bar and Seasonal Kitchen. In his first book, Fox presents his food philosophy in the form of 160 approachable recipes for the home cook. On Vegetables elevates vegetarian cooking, using creative methods and ingredient combinations to highlight the textures, flavours, and varieties of seasonal produce and including basic recipes for the larder.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9780714873909 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 1300g |
| Autor para link | FOX JEREMY,GALUTEN NOAH |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 27.18 x 21.08 x 3.3 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 320 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2017 |
| Código Interno | 1164729 |
| Código de barras | 9780714873909 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | FOX, JEREMY | GALUTEN, NOAH |
| Editora | PHAIDON PRESS |
| Sob encomenda | Sim |
