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Sinopse
In a cookbook whose results seem like magic but whose recipes and instructions are specific, easy-to-follow, and foolproof, Claudia Lucero shows step by step?with every step photographed?exactly how to make sixteen fresh cheeses at home, using easily available ingredients and tools, in an hour or less. The approach is basic and based on thousands of years of cheesemaking wisdom: Heat milk, add coagulant, drain, salt, and press. Simple variations produce delicious results across three categories?Creamy and Spreadable, Firm and Chewy, and Melty and Gooey. And just as delicious, the author shows the best ways to serve them, recipes included: Squeaky “Pasta” Primavera, Mozzarella Kebab Party, and Curry in a Hurry Lettuce Wraps.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780761177487 |
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Subtítulo | FRESH AND SIMPLE CHEESES YOU CAN MAKE IN AN HOUR OR LESS! |
Pré venda | Não |
Peso | 304g |
Autor para link | LUCERO CLAUDIA |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1.2 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 272 |
Número da edição | EDIÇÃO - 2014 |
Código Interno | 827780 |
Código de barras | 9780761177487 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | LUCERO, CLAUDIA |
Editora | WORKMAN PUBLISHING COMPANY |
Sob encomenda | Sim |