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Sinopse
Here, more than 70 teams of grand and world champion pitmasters bring their prized recipes and powerful stories to life in this exceptional cookbook. You don’t have to be a master chef to make these recipes; they have been scaled for the home cook wielding tongs at a backyard barbecue. Learn from the best in the business how to make Bone-Sucking Baby Back Ribs, Jalapeño and Applewood Bacon Burgers, Jack Daniel’s Whiskey–Infused Steak Tips, Chicken Satay Skewers with Sweet and Spicy Peanut Sauce and Raging River Maple-Butter Crusted Salmon, as well as casseroles, stews, side dishes and desserts that can be cooked on the grill.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781624143595 |
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Subtítulo | 200 SMOKIN' RECIPES FROM COMPETITION GRAND CHAMPIONS |
Pré venda | Não |
Peso | 500g |
Autor para link | HAYS STAN |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1.5 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 352 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2019 |
Código Interno | 902072 |
Código de barras | 9781624143595 |
Acabamento | PAPERBACK |
Autor | HAYS, STAN |
Editora | PAGE STREET PUBLISHING |
Sob encomenda | Sim |