Minha sacola

    PATISSERIE: FRENCH PASTRY MASTER CLASS

    Favoritar
    Ref:
    1168782

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Every four years since 1924, the best French artisans contend to become Meilleur Ouvrier de France (MOF), literally the Best French Craftsman . The president of this prestigious and unique competition, Philippe Urraca, selected 130 emblematic recipes that represent the best of French baking: croissants, millefeuilles, financiers, ParisBrest, eclairs, macarons, and more. Basic recipes and techniques are explained with detailed step-by-step instructions as well as professional tips, making this book a helpful reference for both amateurs and pros.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9782812317415
    Pré vendaNão
    Peso2550g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    IdiomaInglês
    Tipo itemLIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO
    Número de páginas504
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2017
    Código Interno1168782
    Código de barras9782812317415
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorURRACA, PHILIPPE | COULIER, CECILE | GUERARD, MICHEL
    EditoraEDITIONS DU CHENE *
    Sob encomendaNão
    FotógrafoCOULIER, JEAN-MICHEL

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar