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    PIERRE HERME PASTRIES

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    Sinopse

    After divulging the intriguing histories behind 50 iconic desserts, master pastry chef Pierre Hermé shares his tried-and-tested recipes for the great classics of French pastry and other definitive desserts from around the world - and then he reveals how to reinvent them. Rose-scented almond paste and a compote of raspberries and lychees fill Hermé’s croissants; his Saint Honoré cake combines green tea, chestnuts, and passion fruit; and caramelized mango adorns his foie gras crème brûlée.
    The luscious photographs and 100 recipes featured in Pierre Hermé Pastries flaunt Hermé’s mastery of technique and the talent for combining textures and flavors that have earned him the reputation as one of the world’s most skilled and inventive pastry chefs.
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781617690273
    Pré vendaNão
    Peso322g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas288
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2013
    Código Interno716892
    Código de barras9781617690273
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorHERME, PIERRE
    EditoraSTEWART, TABORI & CHANG
    Sob encomendaSim
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