De: R$ 320,01Por: R$ 224,01ou X de
Economia de R$ 96,00Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Sinopse
There is no single path to becoming a pitmaster. Barbecue lovers are equally inspired by restaurants with a commitment to regional traditions, competition barbecue champions, families with a multi-generational tradition of roasting whole hogs, and even amateur backyard fanatics.
This definitive collection of barbecue expertise will leave you in no doubt why expert chefs and backyard cooks alike eat, live, and breathe barbecue.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781592337583 |
---|---|
Subtítulo | RECIPES, TECHNIQUES & BARBECUE WISDOM |
Pré venda | Não |
Peso | 300g |
Autor para link | HART CHRIS,HUSBANDS ANDY |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 224 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2017 |
Código Interno | 902069 |
Código de barras | 9781592337583 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | HART, CHRIS | HUSBANDS, ANDY |
Editora | FAIR WINDS |
Sob encomenda | Sim |