Minha sacola

    Favoritar

    PROFESSIONAL BAKING, COLLEGE VERSION WITH CD-ROM

    Ref:
    585233

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Wayne Gisslen's Professional Baking, long the standard for bakers learning their craft, illuminates the art and science of baking with unmatched comprehensiveness and clarity. Packed with close to 900 recipes, this Fifth Edition continues to cover the basics of bread and cake making while also presenting higher-level techniques such as pastry, chocolate, and sugar work. Balancing theory and practice, Professional Baking gives you the understanding and fundamental skills you need to progress and develop in a successful baking career.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471783480
    Pré vendaNão
    Peso857g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas768
    Número da edição5ª EDIÇÃO - 2008
    Código Interno585233
    Código de barras9780471783480
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorGISSLEN, WAYNE
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar