Minha sacola

    Favoritar

    PROFESSIONAL BAKING

    Ref:
    814167

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    'Professional Baking', 7th Edition is the latest release of the market leading title for the baking course. Focused on both understanding and performing, its goal is to provide students and working chefs with a solid theoretical and practical foundation in baking practices, including selection of ingredients, proper mixing and baking techniques, careful makeup and assembly, and skilled and imaginative decoration and presentation in a straight-forward, learner-friendly style.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781119148449
    Pré vendaNão
    Peso884g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 3.5
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas792
    Número da edição7ª EDIÇÃO - 2016
    Código Interno814167
    Código de barras9781119148449
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorGISSLEN, WAYNE
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar