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Sinopse
'Professional Baking', 7th Edition is the latest release of the market leading title for the baking course. Focused on both understanding and performing, its goal is to provide students and working chefs with a solid theoretical and practical foundation in baking practices, including selection of ingredients, proper mixing and baking techniques, careful makeup and assembly, and skilled and imaginative decoration and presentation in a straight-forward, learner-friendly style.
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Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9781119148449 |
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Pré venda | Não |
Peso | 884g |
Autor para link | GISSLEN WAYNE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 3.5 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 792 |
Número da edição | 7ª EDIÇÃO - 2016 |
Código Interno | 814167 |
Código de barras | 9781119148449 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | GISSLEN, WAYNE |
Editora | JOHN WILEY |
Sob encomenda | Não |
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