Minha sacola

    Favoritar

    PROFESSIONAL BAKING

    Ref:
    814240

    De: R$ 1.821,81Por: R$ 1.275,27ou X de

    Economia de R$ 546,54

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Gisslen's 6th edition of Professional Baking continues to educate hundreds of thousands of readers with clear, detailed instructions in the theory and techniques necessary to meet the demands of the professional kitchen. The text continues to comprehensively cover baking basics while also offering enhanced coverage of higher-level techniques such as pastry, chocolate, and sugar work. Balancing theory and practice, Professional Baking provides both the understanding and performance abilities needed to progress and develop in a successful baking
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781118083741
    Pré vendaNão
    Peso893g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 4
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas800
    Código Interno814240
    Código de barras9781118083741
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorGISSLEN, WAYNE
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar