Minha sacola

    Favoritar

    PROFESSIONAL DINING ROOM MANAGEMENT

    Ref:
    116163

    De: R$ 1.308,05Por: R$ 915,63ou X de

    Economia de R$ 392,42

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    The service supervisor's job is a key one in the restaurant business because a large part of the guest's dining experience and satisfaction is derived from the interpersonal contact between guest and staff. If this contact is not satisfactory, all the care and investment in decor, food selection, and preparation are for naught. The service supervisor must see to it that courteous and efficient service is provided at all times. Professional Dining Room Management, Second Edition, discusses the management side of running a restaurant.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780471289340
    Pré vendaNão
    Peso250g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas224
    Número da edição2ª EDIÇÃO - 1988
    Código Interno116163
    Código de barras9780471289340
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorKING, CAROL
    EditoraJOHN WILEY
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar