PROFESSIONAL PERSONAL CHEF, THE - THE BUSINESS OF DOING BUSINESS AS A PERSONAL CHEF
Favoritar
De: R$ 1.141,73Por: R$ 799,21ou X de
Economia de R$ 342,52Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
Written by Candy Wallace, the founder and Executive Director of the American Personal and Private Chef Association (APPCA) and Greg Forte, CEC, CCE, AAC, The Professional Personal Chef offers the definitive guide for starting and growing a successful professional personal chef business. It covers the skills and competencies required for the American Culinary Federation's Personal Certified Chef certification, and lays out a practical road map for this challenging but rewarding career.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9780471752196 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 352g |
| Autor para link | WALLACE CANDY,FORTE GREG |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 23 x 16 x 1 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 224 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2007 |
| Código Interno | 585633 |
| Código de barras | 9780471752196 |
| Acabamento | BROCHURA |
| Autor | WALLACE, CANDY | FORTE, GREG |
| Editora | JOHN WILEY |
| Sob encomenda | Sim |
