Minha sacola

    Favoritar

    PROJECT SMOKE

    Ref:
    791955

    De: R$ 218,66Por: R$ 153,06ou X de

    Economia de R$ 65,60

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    From America’s “master griller” (Esquire), a step-by-step guide to cold-smoking, hot-smoking, and smoke-roasting, and a collection of 100 innovative recipes for smoking every kind of food, from starters to desserts.

    Smoke is the soul of barbecue, the alchemy that happens when burning wood infuses its magical flavors into food. Project Smoke tells you how to make the alchemy happen, with Raichlen’s seven steps to smoking nirvana; an in-depth description of the various smokers; the essential brines, rubs, marinades, and barbecue sauces; and a complete guide to fuel, including how each type of wood subtly seasons a dish. Then the recipes for 100 enticing, succulent, boldly-flavored smoked dishes, including Bacon-Crab Poppers, Cherry-Glazed Baby Back Ribs, Slam-Dunk Brisket, Jamaican Jerk Chicken—even Smoked Chocolate Bread Pudding.

    Illustrated throughout with full-color photographs, it’s a book that inspires hunger at every glance, and satisfies with every recipe tried.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780761181866
    Pré vendaNão
    EditorWORKMAN
    Peso375g
    Editor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1.5
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas336
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2016
    Código Interno791955
    Código de barras9780761181866
    AcabamentoPAPERBACK
    EditoraWORKMAN PUBLISHING COMPANY
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar