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Sinopse
In the introduction to this groundbreaking recipe collection, acclaimed historian Michael W. Twitty declares, ‘No one state or area can give you the breadth of the Southern story or fully set the Southern table.’ To answer this, Recipes from the American South journeys from the Louisiana Bayou to the Chesapeake Bay, showcasing more than 260 of the region’s most beloved dishes.
Across more than 400 pages, Twitty explores the broad culinary sweep that Southern history and its many cultures represent. Recipes for breads and biscuits, mains and sides, stews, sauces, and sweets feature insightful headnotes and clear, step-by-step instructions. Home cooks will discover both iconic dishes and lesser-known specialties: Chicken and Dumplings, She-crab Soup, Red Eye Gravy, Benne Seed Wafers, Hummingbird Cake, and Mint Juleps appear alongside Shrimp Pilau, Chorizo Dirty Rice, Sumac Lemonade, and Cajun Pig’s Ears Pastry.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9781837290871 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 1560g |
| Autor para link | TWITTY MICHAEL W |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 26.42 x 19.05 x 4.06 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 432 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2025 |
| Código Interno | 1171349 |
| Código de barras | 9781837290871 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | TWITTY, MICHAEL W |
| Editora | PHAIDON PRESS |
| Sob encomenda | Sim |
