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Sinopse
We all know it is healthier to eat more vegetables and whole grains. But how do you do so on a daily basis? This book reframes the question: Why not make greens the foundation of the plate? Smart, imaginative ideas abound: kale with lemon, parmesan, and almonds; Indonesian chicken salad with pineapple slaw; and salmon with quinoa, sorrel, and yogurt. There are super-hearty salads to satisfy even the biggest appetites, such as Korean barbecue beef salad; duck confit with fingerlings and frisee; and buttermilk fried chicken salad. These recipes help us break out of the "meat-and-three" box, leading to a new way of thinking about dinner.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780847838257 |
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Pré venda | Não |
Peso | 232g |
Autor para link | KELLEYJEANNE |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 23 x 16 x 1 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 208 |
Número da edição | 1º EDIÇÃO - 2012 |
Código Interno | 683804 |
Código de barras | 9780847838257 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | KELLEY,JEANNE |
Editora | RIZZOLI (USA) ** |
Sob encomenda | Sim |