Minha sacola

    Favoritar

    SALUMI - THE CRAFT OF ITALIAN DRY CURING

    Ref:
    800494

    De: R$ 456,75Por: R$ 319,73ou X de

    Economia de R$ 137,02

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie. Now they delve deep into the Italian side of the craft with Salumi, a book that explores and simplifies the recipes and techniques of dry curing meats. As the sources and methods of making our food have become a national discussion, an increasing number of cooks and professional chefs long to learn fundamental methods of preparing meats in the traditional way. Ruhlman and Polcyn give recipes for the eight basic products in Italy’s pork salumi repertoire: guanciale, coppa, spalla, lardo, lonza, pancetta, prosciutto, and salami, and they even show us how to butcher a hog in the Italian and American ways. This book provides a thorough understanding of salumi, with 100 recipes and illustrations of the art of ancient methods made modern and new. 100 illustrations; 16 pages of color photographs
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780393068597
    Pré vendaNão
    Peso300g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número da ediçãoEDIÇÃO - 2012
    Código Interno800494
    Código de barras9780393068597
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorRUHLMAN, MICHAEL | POLCYN, BRIAN
    EditoraWWNORTON
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar