Minha sacola

    SOURDOUGH

    Favoritar
    Ref:
    1182665

    Por: R$ 349,60ou X de

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    Bread making is a skill, but it is also a pleasure, rooted in traditions that have nurtured generations. Sourdough, pasta made in Italian, is one of bread-baking s most popular variations with its signature tang and unique health benefits. It is also one of the easiest and most natural, its starter made from flour, water, and time. Riccardo Astolfi has mastered the art of baking with sourdough and here collects 90 taste-tested recipes for breads, as well as sweets and savories such as brioche, sweet buns, traditional panettone, pancakes, bagels, pizza and more. Each recipe calls for organic and locally available ingredients, and is tested for the home kitchen.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9788867532469
    SubtítuloA COMPLETE GUIDE AND RECIPE BOOK
    Pré vendaNão
    Peso750g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas232
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2018
    Código Interno1182665
    Código de barras9788867532469
    AcabamentoPAPERBACK
    AutorASTOLFI, RICCARDO
    EditoraGUIDO TOMMASI EDITORE *
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar