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    SUSHI TASTE AND TECHNIQUE

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    Sinopse

    Make your own sushi in minutes and learn how to create traditional Japanese recipes in just a few steps with Sushi: Taste and Technique. With an enticing mix of classic and contemporary recipes, head chefs Kimiko Barber and Hiroki Takemura show you how to create dozens of dishes including pressed mackerel sushi, spicy tuna and avocado sushi bowls and stunning sashimi plates. Learn the basics of how to make sushi, with foolproof recipes and beautiful photographs to make Japanese cooking simple. This brand new edition also includes a handy photographic guide to fish and shellfish, teaching you how to prepare every ingredient and ensuring perfect homemade sushi every time. Sushi: Taste and Technique helps you to create authentic Japanese sushi that will wow your taste buds - and your friends. Previous edition ISBN 9781405373388
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780241301104
    SubtítuloKIMIKO BARBER AND HIROKI TAKEMURA
    Pré vendaNão
    EditorDK
    Peso670g
    Editor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões22 x 15.5 x 2.2
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas256
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2017
    Código Interno859234
    Código de barras9780241301104
    AcabamentoHARDCOVER
    EditoraDORLING KINDERSLEY UK
    Sob encomendaSim
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