Minha sacola

    Favoritar

    TECHNOLOGY OF COATED AND FILLED CHOCOLATE, CONFECTIONERY, BAKERY PRODUCTS AND ICE CREAM

    Ref:
    573861

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    A comprehensive overview of quality issues affecting enrobed and filled products and strategies to enhance product quality, this book reviews the formulation of coating and fillings. It begins with coverage of chocolate manufacture, confectionary fats, compound coatings, and fat and sugar-based fillings. Building on this foundation, the book discusses product design issues, such as oil, moisture, and ethanol migration as well as chocolate and filling rheology and shelf-life prediction. It concludes with examinations of ingredient preparation and manufacturing technology for optimum product quality, tempering, enrobing, chocolate panning, production of chocolate shells, and deposition technology.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781439801369
    Pré vendaNão
    Peso429g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23 x 16 x 1
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas384
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2009
    Código Interno573861
    Código de barras9781439801369
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorTALBOT, G.
    EditoraTAYLOR & FRANCIS
    Sob encomendaNão
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar