Minha sacola

    THE ART OF COOKING WITH CANNABIS

    Favoritar
    Ref:
    965054

    De: R$ 335,89Por: R$ 235,12ou X de

    Economia de R$ 100,77

    Comprar

    Calcule o frete:

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Idioma
    Peso
    Acabamento

    Sinopse

    More than a cookbook, The Art of Cooking with Cannabis is a valuable resource for new inspiration and excitement surrounding cannabis, food, and responsible consumption. Tracey Medeiros introduces the reader to dozens of organic farmers, award-winning chefs, artisans, and food producers who are leading the green revolution by doing their part to demystify cannabis and its culinary use. Individual profiles contain stories from the book's contributors who come from rural and suburban communities and bustling cities across this nation. These folks have generously shared their personal struggles and successes which have led them to understand the many health and wellness benefits of the cannabis plant and its important role in society.

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9781510756052
    SubtítuloCBD AND THC-INFUSED RECIPES FROM ACROSS AMERICA
    Pré vendaNão
    Peso1200g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões23.11 x 19.3 x 2.79
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas424
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2021
    Código Interno965054
    Código de barras9781510756052
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorMEDEIROS, TRACEY
    EditoraSKYHORSE PUBLISHING
    Sob encomendaSim

    Conheça outros títulos da coleção

      Este livro é vendido

      SOB ENCOMENDA

      Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

      (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

      +

      Prazo do frete selecionado.

      (Veja o prazo total na sacola de compras)

      Comprar