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    THE CHOCOLATIER’S KITCHEN

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    Sinopse

    Another chocolate book? you might say? The answer is: this book is different than any other book on the market!

    The Chocolatier s Kitchen offers over 270 simple, concrete and practical recipes, covering the entire spectrum in confectionary (from bonbon, to truffles, snack bars...). From short, to medium or long shelf life, inspired by the Callebaut five colours of chocolate and executed in different chocolate types. The proud collective of Callebaut Chefs have bundled their expertise to conquer hearts and deliver inspiration, motivation and knowledge for every chocolate artisan & Chef, whether you are starting or want to further grow your chocolate business.

    With contributions from the Callebaut Chefs Tribe: Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno and Ryan Stevenson

    Ficha Técnica

    Especificações

    ISBN9789401473385
    SubtítuloRECIPE BOOK
    Pré vendaNão
    Peso3500g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas592
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2022
    Código Interno1165777
    Código de barras9789401473385
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorTHE PROUD COLLECTIVE OF CALLEBAUT CHEFS
    EditoraLANNOO PUBLISHERS *
    Sob encomendaSim

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