De: R$ 532,00Por: R$ 372,40ou X de
Economia de R$ 159,60Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
One hundred sixty-five classic recipes--onion soup, quiche Lorraine, boeuf bourguignon, tarte Tatin--are graded with a three-star rating so the home chef can gauge the complexity and gradually expand their cooking ability. Nine recipes from Michelin three-star chefs and culinary artisans offer the ultimate challenge.
Cross-references to techniques, culinary terms, and complementary recipes facilitate navigation, and the volume is completed with practical resources: visual dictionaries of basic kitchen equipment; cuts of meat; types of herbs, grains, spices, pasta, and dried beans; a glossary; conversion tables; and an index of recipes, main ingredients, and techniques.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9782080421937 |
|---|---|
| Pré venda | Não |
| Peso | 2500g |
| Autor para link | DELORME HUBERT,BOUE VINCENT |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 28.19 x 21.21 x 3.61 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 544 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2023 |
| Código Interno | 1072637 |
| Código de barras | 9782080421937 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | DELORME, HUBERT | BOUE, VINCENT |
| Editora | FLAMMARION UK |
| Sob encomenda | Sim |
