De: R$ 638,40Por: R$ 446,88ou X de
Economia de R$ 191,52Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
How can we continue to feed a growing world population in a healthy and sustainable manner? Will we be able to make meals from a 3D printer? What will the role of supermarkets be in the years ahead? This timely book by two experienced retail professionals addresses the future of food, with an insightful overview of trends ranging from urban agriculture to sea farms, cultured meat to applied artificial intelligence, and hybrid supermarkets to new digital platform models.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9789401480765 |
|---|---|
| Subtítulo | A NEW RECIPE FOR THE FOOD SECTOR |
| Pré venda | Não |
| Peso | 660g |
| Autor para link | VAN ROMPAEY STEFAN,SNOECK JORG |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | LIVRO IMPORTADO ADQ MERC INTERNO |
| Número de páginas | 288 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2022 |
| Código Interno | 1166659 |
| Código de barras | 9789401480765 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Autor | VAN ROMPAEY, STEFAN | SNOECK, JORG |
| Editora | LANNOO PUBLISHERS * |
| Sob encomenda | Sim |
