De: R$ 559,44Por: R$ 391,61ou X de
Economia de R$ 167,83Calcule o frete:
Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.
Calcule o valor do frete e prazo de entrega para a sua região
Sinopse
The Italian Bakery is the first volume in the Silver Spoon library to focus on dolci – the Italian term for all sweet treats. Dishes found in bakeries throughout Italy’s diverse regions come to life in 140 accessible classic and contemporary patisserie recipes with step-by-step photography, geared toward novices and experienced bakers alike. Filled with cakes, pastries, pies, cookies, sweets and chocolates, and frozen puddings, the collection showcases a wide range of delectable desserts suitable for everyday indulgences and special-occasion celebrations – the Italian way.
Ficha Técnica
Especificações
| ISBN | 9781838663148 |
|---|---|
| Subtítulo | STEP-BY-STEP RECIPES WITH THE SILVER SPOON |
| Pré venda | Não |
| Editor | THE SILVER SPOON KITCHEN |
| Peso | 500g |
| Editor para link | THE SILVER SPOON KITCHEN |
| Livro disponível - pronta entrega | Não |
| Dimensões | 23 x 16 x 3 |
| Idioma | Inglês |
| Tipo item | Livro Importado |
| Número de páginas | 360 |
| Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2021 |
| Código Interno | 948585 |
| Código de barras | 9781838663148 |
| Acabamento | HARDCOVER |
| Editora | PHAIDON PRESS |
| Sob encomenda | Sim |
