Minha sacola

    Favoritar

    THE LAST BITE

    Ref:
    984919

    De: R$ 256,41Por: R$ 179,49ou X de

    Economia de R$ 76,92

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    In this revolutionary book, award-winning pastry chef Anna Higham encourages you to approach creating a dessert as you would do savoury cooking: by engaging your senses, tasting, seasoning, and letting your ingredients shine. Exploring key ingredients season by season, Anna helps you to really understand the "how" and "why" of dessert cooking, showing you how to work with fruit, grains, fats and chocolate, how to construct a dessert, and how to interrogate seasoning, structure, and texture to magnify flavour and taste. Featuring more than 150 innovative and inspiring recipes for bakes, tarts, jams, mousses, meringues, ice creams and more, and over 40 plated seasonal desserts, from a light almond and fig cake in the autumn months to a rich elderflower custard in spring, The Last Bite celebrates a whole new approach to modern desserts.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780241529577
    SubtítuloA WHOLE NEW APPROACH TO MAKING DESSERTS THROUGH THE YEAR
    Pré vendaNão
    Peso370g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões26.5 x 17.8 x 2
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas240
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2022
    Código Interno984919
    Código de barras9780241529577
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorHIGHAM, HANNAH
    EditoraDORLING KINDERSLEY UK
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar