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Sinopse
Get the best from your meat with step-by-step preparation and cooking techniques, and learn butchery skills you can practice at home.
Cook more than 250 of the world's best poultry, pork, beef, lamb, game, and offal dishes such as Jamaican jerk chicken, Portuguese pork with clams, Kerala beef, and saddle of roe venison with celery root purée. All the recipes include timing and temperature charts for perfect results every time, as well as expert advice on pairing meats with other foods for exciting flavor combinations.
Become a master of meat with The Meat Cookbook.
Ficha técnica
Especificações
ISBN | 9780241491317 |
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Pré venda | Não |
Peso | 400g |
Autor para link | FLETCHER NICHOLA |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 27.6 x 22.8 x 1.5 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 320 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2021 |
Código Interno | 958463 |
Código de barras | 9780241491317 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | FLETCHER, NICHOLA |
Editora | DORLING KINDERSLEY UK |
Sob encomenda | Sim |