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Sinopse
This generation of chefs has come a long way from their nonna's kitchen: they approach tradition with a respectful yet emancipated perspective; they rethink the formats of the Italian restaurant; they are rediscovering foraging and farming; they introduce serious cocktail programs. This book covers thirty-two chefs and restaurateurs who are reinterpreting the "greatest hits" of Italian dining: from trattorias to fine dining, from aperitivo to pizzerias. Laura Lazzaroni takes her readers on a visual north-to-south tour of this new cucina italiana, stopping at restaurants, inns, farms, and pop-ups all across the country, showing in stories and recipes the multitude of approaches, influences, and ingredients that compose this movement, which is paving the way for the country's gastronomic rebirth.
Ficha Técnica
Especificações
ISBN | 9780847868551 |
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Pré venda | Não |
Peso | 1034g |
Autor para link | LAZZARONI LAURA |
Livro disponível - pronta entrega | Não |
Dimensões | 25.91 x 21.08 x 2.79 |
Idioma | Inglês |
Tipo item | Livro Importado |
Número de páginas | 256 |
Número da edição | 1ª EDIÇÃO - 2021 |
Código Interno | 955654 |
Código de barras | 9780847868551 |
Acabamento | HARDCOVER |
Autor | LAZZARONI, LAURA |
Editora | RIZZOLI (USA) ** |
Sob encomenda | Sim |