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    THE OXFORD COMPANION TO CHEESE
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    917992

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    Sinopse

    The discovery of cheese is a narrative at least 8,000 years old, dating back to the Neolithic era. Yet, after all of these thousands of years we are still finding new ways to combine the same four basic ingredients - milk, bacteria, salt, and enzymes - into new and exciting products with vastly different shapes, sizes, and colors, and equally complex and varied tastes, textures, and, yes, aromas. In fact, after a long period of industrialized, processed, and standardized cheese, cheesemakers, cheesemongers, affineurs, and most of all consumers are rediscovering the endless variety of cheeses across cultures.
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    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9780199330881
    Pré vendaNão
    Peso1077g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões25.65 x 18.29 x 5
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas872
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2016
    Código Interno917992
    Código de barras9780199330881
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorDONNELLY, CATHERINE
    EditoraOXFORD UNIVERSITY PRESS - USA
    Sob encomendaSim

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