Minha sacola

    Favoritar

    THE SCIENCE OF COOKING

    Ref:
    1024754

    De: R$ 349,65Por: R$ 244,75ou X de

    Economia de R$ 104,90

    Comprar

    Para envios internacionais, simule o frete no carrinho de compras.

    Editora
    ISBN
    Páginas
    Peso
    Idioma
    Acabamento

    Sinopse

    Get answers to all your cooking science questions, and cook tastier, more nutritious food using fundamental principles, practical advice, and step-by-step techniques.

    Where does the heat come from in a chili pepper? Why is wild salmon darker than farmed? Does searing meat really "seal in" the juices? A good recipe goes a long way, but if you can master the science behind it, you'll be one step ahead.

    Using full-color images, stats and facts through infographics, and an engaging Q&A format to show you how to perfect your cooking, The Science of Cooking brings food science out of the lab and into your kitchen. Topics include meat and poultry, seafood, dairy, pulses and grains, fruits, vegetables, spices, herbs, baked goods, and more, making it perfect for perfecting everyday cooking as well as for special meals.
    Mostrar mais

    Ficha técnica

    Especificações

    ISBN9781465463692
    SubtítuloEVERY QUESTION ANSWERED TO PERFECT YOUR COOKING
    Pré vendaNão
    Peso456g
    Autor para link
    Livro disponível - pronta entregaNão
    Dimensões25.4 x 21.5 x 2
    IdiomaInglês
    Tipo itemLivro Importado
    Número de páginas256
    Número da edição1ª EDIÇÃO - 2017
    Código Interno1024754
    Código de barras9781465463692
    AcabamentoHARDCOVER
    AutorFARRIMOND, STUART
    EditoraDORLING KINDERSLEY UK
    Sob encomendaSim
    Mostrar mais

    Este livro é vendido

    SOB ENCOMENDA

    Prazo estimado para disponibilidade em estoque: dias úteis

    (Sujeito aos estoques de nossos fornecedores)

    +

    Prazo do frete selecionado.

    (Veja o prazo total na sacola de compras)

    Comprar